In Articole recente

În data de 28 februarie 2020, în salonul D al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc seminarul „Bariere şi soluţii pentru implementarea eficienței energetice” desfășurat în cadrul proiectului Horizon 2020 „SMEmPower Efficiency”.

Organizat în comun de către Servelect Cluj – Napoca, Societatea Auditorilor și Managerilor Energetici din România (SAMER) și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, parteneri locali ai consorțiului de proiect, care mai include ca parteneri europeni, societăți și universități de prestigiu (http://www.smempower.com), seminarul a fost dedicat prezentării de soluții financiare, tehnice și de evaluare energetica pentru punerea efectivă în practică a eficienței energetice în industrie, în sectorul clădirilor și la nivelul comunităților locale.

Bucurându-se de o largă participare, circa 80 de persoane, inclusiv membri SAMER, seminarul a prilejuit și dezbaterea contextului actual și identificarea de propuneri privind activitatea, atestarea Managerilor și, respectiv, autorizarea Auditorilor Energetici. În plus, a fost avansată și o propunere de viziune și de obiective de bază la nivel național pentru domeniul eficienței energetice.

Invitat să participe la lucrările seminarului, Fondul Român pentru Eficiența Energiei a fost reprezentat de dr. ing. Mihai – Marius VORONCA, care a susținut prezentarea intitulată „Fondul Român pentru Eficiența Energiei: Finanțarea investițiilor în eficiență energetică”.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt