In Articole recente

(Sursa: http://www.margex.ro/)

După atingerea, în data de 17 octombrie 2018 (data semnării celui de al 40 – lea contract de finanțare, beneficiar S.C. Margex Equipment S.R.L. Baia Mare, județul Maramureș), a țintei propuse, respectiv finanțarea de investiții în valoare de 75 milioane dolari SUA, Fondul Român pentru Eficiența Energiei este decis să continue să își valorifice expertiza și capitalul de care dispune pentru a depăși un nou prag constituit de angajarea de împrumuturi pentru realizarea, în următorii ani, a unor investiții în valoare de 100 de milioane dolari SUA.

Oportunitățile de co-finanțare pe care Fondul Român pentru Eficiența Energiei le oferă celor interesați spre valorificare, includ:

  • atragerea sectorului bancar pentru finanțarea/co-finanțarea proiectele de investiții evaluate de către Fond;
  • inițierea unor parteneriate ale Fondului cu alți finanțatori interesați în finanțarea/co-finanțarea proiectelor de investiții în domeniul eficienței energetice.

Puteți consulta cele mai recente informații referitoare la activitatea Fondului Român pentru Eficiența Energiei și ne puteți scrie accesând https://free.org.ro/.

Vă așteptăm și vă mulțumim.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt