In Articole recente

Conferinţa „Inovaţie şi soluţii verificate pentru eficienţă energetică organizată de energynomics.ro, în ziua de miercuri, 4 iulie, în municipiul Constanţa, a fost a patra manifestare din campania de informare „Eficienţă energetică pentru rezultate care contează din acest an. Peste 50 de experţi reprezentând companii şi organizaţii active în regiune au participat la dezbaterile care au fost stimulate de cinci vorbitori de marcă, reprezentanţi ai ANRE, DynoTeq Technologies, Lubexpert, MET România Energy şi Stratum Enclosures.

Articolul poate fi citit pe larg la http://www.energynomics.ro/ro/eficienta-energetica-depinde-de-o-mai-buna-comunicare-a-solutiilor-disponibile/

Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 09 iulie 2018 la rubrica  Evenimente Trecute, Evenimente Trecute energynomics.ro şi preluat parţial cu aprobarea iniţială a autorului acestui articol. Transmitem pe această cale mulţumirile Fondului Român pentru Eficienţa Energiei colectivului Energynomics precum şi experţilor de la Wing Media Energy Consulting.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt