In Articole recente

Simpozionul „Transformarea consumatorilor de energie în prosumatori” s-a desfășurat, ieri, la sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” (UCB). La această acțiune au participat Marius Voronca, director executiv al Fondului Român pentru Eficiența Energiei din București, Aurel Miclea, general manager al Smart Instal S.R.L. Deva, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice și primăriilor din Gorj.

Simpozionul a constatat în prezentarea unor sisteme alternative pentru producerea energiei electrice la costuri reduse și fără să polueze atmosfera, cum ar fi panourile fotovoltaice.

(sursa: http://www.primaria-bustuchin.ro/)

Un astfel de sistem este dezvoltat de către Primăria Bustuchin, care a accesat un împrumut chiar de la Fondul Român pentru Eficiența Energiei.

Articolul poate fi citit pe larg la https://www.igj.ro/social/localitatile-din-gorj-pot-avea-propriile-parcuri-fotovoltaice.html.

Acest articol a fost publicat, sub semnătura autorului, domnul Alin PETRE, pe site-ul publicației „Impact În Gorj”, în data de 23 octombrie 2018, la rubrica  Acasa / Headlines / Localitățile din Gorj pot avea propriile parcuri fotovoltaice.

Transmitem pe această cale mulțumirile Fondului Român pentru Eficiența Energiei colectivului publicației „Impact În Gorj”.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt