In Articole recente

Organizată profesionist de către firma specializată Meda Consulting (http://medaconsulting.ro/), conferința intitulată „Eficiența energetică, condiție esențială pentru o dezvoltarea durabilă” a avut loc şi s-a desfășurat în data de 15 mai 2019, la Ramada Hotel & Suites Bucharest North din Bucureşti.

În cadrul celor trei sesiuni ale conferinței au fost susţinute un număr de 9 prezentări, intervenţia doamnei Oana GULEI – GRADINARU, Asociaţia Gazului Natural pentru Vehicule – NGVA Romania (https://cngromania.eu/ngvaromania/), intitulată „Utilizarea gazului natural comprimat (GNC) ca si combustibil alternativ în scopul creşterii eficientei energetice” evocând și realizarea primei rețele de stații de alimentare cu gaz natural comprimat pe teritoriul României, proiect finanțat și de Fondul Român pentru Eficiența Energiei (https://free.org.ro/cel-de-al-41-lea-contract-de-finantare-are-ca-obiect-realizarea-primei-retele-de-statii-de-alimentare-cu-gaz-natural-comprimat-gnc-din-romania/).

În cadrul intervenției sale, intitulată „Servicii energetice descentralizate – de la concept la realitate”, domnul dr. ing. Andrei CECLAN, Servelect – primul furnizor partener al Fondului Român pentru Eficiența Energiei (https://free.org.ro/furnizori/) s-a referit şi la modul în care este organizat şi funcționează Fondul Român pentru Eficiența Energie.

În cadrul intervenției intitulate „Evoluția utilizării instrumentelor de finanțare europene şi perspective pentru perioada 2021-2027”, domnul Laurenţiu DINU, Managing Partner, EU Advisors, a oferit şi informații publice despre Fondul Român pentru Eficiența Energiei.

Reamintim că produsele de consultanță oferite de EU Advisors (https://www.facebook.com/EUAdvisors/) vizează autorităţile publice, mediul academic, institute de cercetare și companiile mici, mijlocii şi mari. EU Advisors oferă servicii în vederea accesării ajutorului de stat și a fondurilor europene, mecanisme de finanțare internaționale (instrumente gestionate de IFI), fondurile SEE, instrumente financiare gestionate de Comisia Europeana. Compania de consultanță EU Advisors activează pe piața din România din 2010.

Mulțumim domnilor Andrei CECLAN şi Laurenţiu DINU pentru a fi inclus, în prezentările lor şi informații despre Fondul Român pentru Eficiența Energiei.

Mulțumim domnului Andrei CECLAN pentru pozele puse cu amabilitate la dispoziție.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt