In Articole recente

Joi, 1 noiembrie 2018, în sala Colorado, hotelul Sheraton, București, energynomics.ro a organizat sub umbrela Energy Breakfast Club, o nouă  întâlnire informală pentru experții și decidenții din industria energetică purtând titlul „Reinventarea companiilor de utilități – Cine rescrie regulile jocului”.

Această nouă ediție a Energy Breakfast Club a identificat principalele tendințe din sectoarele distribuției de electricitate, gaze naturale și energie termică, pe baza perspectivelor complementare venite din partea unor vorbitori calificați și implicați direct în activitate de fiecare zi. ANRE, CEZ România, MET România Energy, ELCEN, Ringhel și Control Point, prin reprezentanții acestora, au contribuit la o conversație de bună calitate și plină de idei luminoase.

Articolul poate fi citit pe larg la adresa https://www.energynomics.ro/ro/dezvoltarea-sectorului-de-utilitati-vine-cu-un-plus-de-comunicare-intre-toate-partile-implicate-ebc-1-noi/

Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 05 noiembrie 2018 la rubrica Acasă Termo Cogenerare energynomics.ro. Transmitem pe această cale mulțumirile Fondului Român pentru Eficiența Energiei colectivului Energynomics precum și experților de la Wing Media Energy Consulting.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt