In Articole recente

Conferința „Eficiență energetică pentru flexibilitate și sustenabilitate financiară” organizată de energynomics.ro, în ziua de miercuri, 17 octombrie, în municipiul Craiova, a fost a șasea manifestare din campania de informare „Eficiență energetică pentru rezultate care contează” din acest an.

Peste 50 de experți reprezentând companii și organizații active în regiune au participat la dezbaterile care au fost stimulate de opt vorbitori de marcă, reprezentanți ai ANRE, CEZ Esco România, Phoenix Contact, Enevo Group, Control Point powered by Valmet, ALRO, MET România Energy şi Stratum Enclosures.

Articolul poate fi citit pe larg la http://www.energynomics.ro/ro/eficienta-energetica-bune-practici-si-servicii-disponibile-in-romania-craiova-17-oct/

Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 22 octombrie 2018 la rubrica  Evenimente Trecute, Evenimente Trecute energynomics.ro. Transmitem pe această cale mulțumirile Fondului Român pentru Eficiența Energiei colectivului Energynomics precum și experților de la Wing Media Energy Consulting.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt