In Articole recente

4 giganți internaționali – ABB, Eaton, Emerson, Valmet – și experți locali, alături de vicepreședintele ANRE Zoltan Nagy-Bege au prezentat la București exemple de bune practici și scenarii privind viitorul eficienței energetice în România. Peste 150 de participanți au fost prezenți la Palatul Parlamentului, unde energynomics.ro și DK Expo au organizat al 5-lea eveniment din acest an în seria dedicată eficienței energetice: „Eficiență energetică – bune practici și scenarii de viitor”, în cadrul campaniei naționale Eficiență energetică pentru rezultate care contează”.

Articolul poate fi citit pe larg la http://www.energynomics.ro/ro/eficienta-energetica-incepe-cu-monitorizarea-si-se-bazeaza-pe-automatizare-bucuresti-18-sep/

Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 21 septembrie 2018 la rubrica  Acasă » Electricity » Eficiența energetică începe cu monitorizarea și se bazează pe automatizare (București, 18 sep) și a fost preluat parțial cu aprobare inițială. Transmitem pe această cale mulțumirile Fondului Român pentru Eficiența Energiei colectivului Energynomics precum şi experților de la Wing Media Energy Consulting.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt