In Articole recente

În perioada 19 – 20 iunie 2018, în organizarea Departamentului pentru Eficiență Energetică din cadrul Direcției Generale Autorizare, Cooperare și Monitorizare în domeniul Eficienței Energetice, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, au avut loc, în data de 19 iunie, a doua întâlnire a Punctului Focal Național din cadrul proiectului Horizon 2020 „INTAS – Industrial and Tertiary Product Testing and Application of Standardsˮ și, în data de 20 iunie, Seminarul Național „Proiectul Odyssee-Mure  instrument important în coordonarea politicii de eficiență energetică în Româniaˮ.

Ambele evenimente, desfășurate în sala Ion Luca Caragiale a Ramada Bucharest Majestic Hotel, Calea Victoriei nr. 38 – 40, sector 1, București, au fost urmate de mese rotunde în timpul cărora reprezentanți ai conducerii executive a Societății Auditorilor și Managerilor Energetici din România au susținut prezentări legate de realitățile conturate de auditurile energetice, de activitatea asociației pe parcursul primului an de existență  și de proiectele propuse precum și de oportunitățile și studiile de caz relevante pentru managementul energetic urban.

În cadrul acelorași mese rotunde au mai susținut prezentări reprezentanți ai Băncii Europene de Investiții (intervenția „Status privind finanțările nerambursabile prin programele POIM 6.1, 6.2, 6.4 pentru investiții în creșterea eficienței energeticeˮ) și ai Schneider Electric România (intervenția intitulată „Amplasamente medicale. Tendințe & Eficiență operațională & Eficiență Energetică)ˮ.

La evenimentele menționate anterior, din partea Fondului Român pentru Eficiența Energiei a participat dr. ing. Mihai – Marius VORONCA, director executiv, care, în timpul mesei rotunde desfășurate în data de 20 iunie a.c., a susținut prezentarea intitulată „Unităţile administrativ – teritoriale cumpără bani de la Fondul Român pentru Eficienţa Energiei. De ce? Cum? Atuuri pe care mizăm!ˮ

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt