In Articole recente

Conferința “Automatizare industrială și stocarea energiei pentru eficiență energetică” organizată de energynomics.ro, marți, 22 mai, la Timișoara, a fost a treia din campania de informare Eficiență energetică pentru rezultate care contează din acest an. Peste 50 de experți din zonă au participat la dezbaterile care au fost stimulate de cinci vorbitori de marcă, reprezentanți ai ANRE, ABB România, MET România Energy, Lubexpert și Tractebel Engineering.

Articolul poate fi citit pe larg la http://www.energynomics.ro/ro/caravana-energynomics-ro-pentru-eficienta-energetica-s-a-oprit-la-timisoara-pe-22-mai-urmeaza-constanta/

Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 24 mai 2018 la rubrica  Evenimente Trecute, Evenimente Trecute energynomics.ro şi preluat parţial cu aprobarea iniţială a autorului acestui articol. Transmitem pe această cale mulţumirile Fondului Român pentru Eficienţa Energiei colectivului Energynomics precum şi experţilor de la Wing Media Energy Consulting.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt