In Articole recente

În luna mai 2022, Association of Energy Engineers (AEE, https://www.aeecenter.org) l-a desemnat pe dl dr. ing. Corneliu Rotaru Inginerul energetic al anului în regiunea Europei de Est și Centrală.

AEE este o organizație non-profit dedicată să deservească profesioniști din domeniul energetic care lucrează pentru a îmbunătăți eficiența energetică, pentru a reduce consumul de energie și GES, pentru a crește performanța clădirilor și în final pentru atingerea obiectivelor globale Net-Zero.

AEE acordă recunoașteri și premii profesioniștilor și companiilor care aduc contribuții notabile în profesia și domeniul lor de expertiză. Aceste recunoașteri sunt acordate la nivel local, regional și internațional.

Dl Rotaru are peste 40 ani de activitate în domeniul eficienței energetice atât pe plan local, cât și european, fiind succesiv liderul mai multor instituții de profil din România, lector la Universitatea Politehnică din București și al cursurilor de specializare post-universitare, co-autor al unui număr semnificativ de articole și studii dedicate politicilor, tehnologiilor și soluțiilor de eficiență energetică.

Începând cu anul 2021, dl Rotaru s-a alăturat echipei Fondului Român pentru Eficiența Energiei în calitate de Administrator de Fond, contribuind prin experienta, cunostiintele si puterea sa de munca la realizarile noastre din ultimele 12 luni.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt