In Articole recente

Conferința „Bioeconomie şi eficiență energetică în industria agroalimentară” organizată de energynomics.ro şi TMT PR, în ziua de joi, 20 iunie 2019, în municipiul Braşov, a fost a prima manifestare din campania de informare „Eficiență prin abordări comune – energie și industrie agroalimentară” din acest an.

Peste 30 de experți reprezentând companii și organizații active în regiune au participat la dezbaterile deschise de către reprezentantul Direcției pentru Agricultură Județeană Brașov şi care au fost stimulate de cei cinci vorbitori de marcă, reprezentanți ai Ambasadei Franţei, Control Point powered by Valmet, Fondul Român pentru Eficienţa Energiei, Eaton şi Genesis Biopartner.

Articolul poate fi consultat pe larg la http://www.energynomics.ro/ro/eficienta-prin-abordari-comune-energie-si-industrie-agroalimentara-brasov-20-iunie/?p=59487#prettyPhoto. Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 26 iunie 2019 la rubrica Acasă, Regenerabile, Biomasă. Transmitem pe această cale mulțumirile Fondului Român pentru Eficiența Energiei colectivului Energynomics, colectivului TMT PR precum și experților de la Wing Media Energy Consulting.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt