In Articole recente

Au fost semnate contractele de finanțare pentru proiecte în valoare de 34,5 milioane de lei ce vizează creșterea eficienței energetice și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița. Primul dintre cele două proiecte ale Consiliului Județean Caraș-Severin ”Creșterea eficienței energetice și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița – Staționar 2” va fi implementat pe parcursul a 22 de luni.

Articolul a fost  publicat de ARENA Construcțiilor pe site-ul www.arenaconstruct.ro în data de 20 septembrie 2018, sub semnătura autorului C.P. Articolul complet, cu o puternică relevanță pentru tipul de intervenții care se pot realiza în domeniul economisirii energiei și de care unitățile spitalicești din România au atâta nevoie, poate fi consultat la adresa https://www.arenaconstruct.ro/fonduri-europene-pentru-lucrari-de-eficientizare-energetica/?utm_source=Newsletter__Newsletter&utm_medium=free.org.ro&utm_campaign=newsletter_477907 .

Fondul Român pentru Eficiența Energiei mulțumește pe această cale doamnei Gina DADU NEDELEA, director general, pentru permisiunea de a prelua articolul în limita a 500 de caractere și de a cita sursa cu link activ.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt