In Articole recente

Conferința “Eficiență prin automatizare și stocarea energiei” organizată de energynomics.ro, joi, 26 aprilie, la Cluj Napoca, a fost a doua din campania de informare “Eficiență energetică pentru rezultate care contează” din acest an. Peste 50 de experți din Cluj-Napoca au participat la dezbaterile care au fost stimulate de șapte vorbitori de marcă, reprezentanți ai ANRE, MET România Energy, EnergoBit, Eaton România, Schneider Electric România, Lisscom Brașov și Bjorn Heizung.

Articolul poate fi consultat pe larg la http://www.energynomics.ro/ro/mai-mult-decat-tehnologie-eficienta-energetica-este-o-noua-intelegere-a-viitorului-cluj-napoca-26-aprilie/

Acest articol a fost publicat pe site-ul Energynomics în data de 02 mai 2018 la rubrica  Evenimente Trecute, Evenimente Trecute energynomics.ro şi preluat parţial cu aprobarea iniţială a autorului acestui articol. Transmitem pe această cale mulţumirile Fondului Român pentru Eficienţa Energiei colectivului Energynomics precum şi experţilor de la Wing Media Energy Consulting.

Ne face plăcere să precizăm că, în urma acestui eveniment, societatea Bjorn S.R.L. (http://www.bjorn.ro/) a devenit furnizor partener al Fondului Român pentru Eficiența Energiei.

Leave a Comment

Contacteaza-ne!

Not readable? Change text. captcha txt