Manual de operare Imprima E-mail
Manualul de Operare al Fondului Român pentru Eficienţa Energiei (MO) descrie principiile si regulile de implementare ce guvernează asupra Fondului Roman pentru Eficienta Energiei (FREE). In acest sens, prin intermediul Manualului de Operare se ghidează toţi factorii cheie implicaţi in managementul, implementarea si monitorizarea proiectului.

Manualul de Operare are scopul de a face înţelese principiile si practicile proiectului tuturor celor interesaţi, si ţinteşte totodată către crearea unei baze de parteneriat. Conţinutul MO trebuie văzut in context cu Regulamentul de Organizare si Funcţionare al FREE, care stabileşte regulile pentru organele de conducere ale FREE si ale personalului afiliat.

Conţinutul acestui document – incluzând si Anexele - nu poate fi modificat sau îndreptat fără aprobarea explicita a Băncii Mondiale, data pe baza recomandărilor Consiliului de Administraţie.

Informaţii substanţiale despre evoluţia si particularităţile proiectului GEF se găsesc in Documentul de Evaluare a Proiectului (PAD), care se va găsi pe website-ul GEF (http://www.gef.org/).

Manualul de Operare al Fondului Român pentru Eficienţa Energiei poate fi descărcat din această pagină în format pdf Manualul de Operare al Fondului Roman pentru Eficienta Energiei.pdf .Ultima modificare ( 03 octombrie 2014 )
Created by AICON SOFT SRL
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.. Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.