General  Institutii financiare 
Institutii financiare  Index
  Bookmarks Description Hits
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare Popular Bookmark  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) furnizează īmprumuturi, investiţii de capital şi garnaţii. Implicarea financiară a BERD presupune un plafon minim de 5 milioane Euro. 800 
Fondul Romano-American pentru Investitii Popular Bookmark 

O corporatie din Statele Unite ale Americii, infiintata in anul 1995 de catre Congresul American si care furnizeaza servicii de consultanta si investitii, inclusiv de capital, in sectorul financar-bancar si industrial.

834 
Fondul Romān de Dezvoltare Sociala Popular Bookmark 
FRDS finanteaza proiecte de mica infrastructura, activitati generatoare de venit si servicii sociale comunitare, menite sa dezvolte in randul beneficiarilor sentimentul de coeziune sociala si sesizarea importantei unui obiectiv care depaseste interesul propriu. Dincolo de acest aspect, menirea acestor proiecte este de a arata oamenilor cum pot forma o echipa functionala. Odata trezit acest „spirit de echipa”, este de asteptat ca el sa functioneze cu succes si in alte cazuri.
842 
Centrul pentru Dezvoltare Economica Popular Bookmark  Organizatie non-guvernamentala al carei scop este sa faciliteze dezvoltarea, investitiile, cresterea si reusita afacerilor din Romania. CDE este membra a Soros Open Network (SON). Misiunea centrului este sa promoveze dezvoltarea economica a intreprinderilor mici si mijlocii, furnizand intreprinzatorilor o sursa completa de informatii economice, sprijin (prin cursuri de pregatire si servicii de consultanta) si produse financiare. 897 
Banca Mondială Biroul din Romānia Popular Bookmark  Banca Mondială este cel mai important creditor şi furnizor de asistenţă bancară din Romānia, acoperind practic toate sectoarele economice. 901 
UNDP/GEF Intarirea capacitatii de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera prin imbunatatirea eficientei energetice in Romania Popular Bookmark 
UNDP/GEF utilizeaza fonduri nerambursabile pentru a finanta studii si servicii precum: studii de (pre)fezabilitate, audituri energetice si analiza financiara a proiectelor.

Fondul Global de Mediu (GEF), in cooperare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), acorda asistenta practica pentru a aborda lipsa investitiilor in domeniul eficientei energetice in Romania. Echipa Natiunilor Unite pentru Servicii de Implementare a Proiectelor (UNOPS) formata din specialisti in domeniul financiar si energetic isi desfasoara activitatea in stransa legatura cu bancile si alte institutii financiare pentru identificarea surselor si asigurarea finantarii comerciale a proiectelor de eficienta energetica.
902 
Administraţia Fondului de Mediu Popular Bookmark    1'028 
Agenţia Naţională pentru Īntreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Popular Bookmark 

Agenţia Naţională pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie a derulat Programul naţional multianual pe perioada 2002 - 2005 de susţinere a investiţiilor realizate de către întreprinderi nou înfiinţate şi microîntreprinderi, precum şi a investiţiilor de modernizare/retehnologizare a întreprinderilor mici şi mijlocii prin Finansbank România SA, bancă selectată prin licitaţie publică deschisă, în conformitate cu prevederile art. 26 alin. (3) din Legea nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

1'084 
Banca Transilvania Popular Bookmark    1'841 
Rezultate: 1 - 9 din 9
[All] ] A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [
Created by AICON SOFT SRL
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.. Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.